Gå til sidens hovedinnhold

Årets julegave

Frister det med gratisbilletter til Backstreet girls' konsert 3. juledag? Da bør du lese videre.

SENTRUM: Østkantavisa er nemlig i besittelse av fire billetter til Backstreet girls' konsert 3. juledag, som vi ønsker å gi bort til noen av våre lesere. Og for å vinne kan du gjøre en av to ting.

Facebook

Enten kan du gå inn her og delta på en quiz med spørsmål om det legendariske østkantbandet, som feira 25-årsjubileum tidligere i år.

Men dersom du virkelig ønsker å øke vinnersjansene dine bør du følge med nå. Østkantavisa har nemlig fått sin helt egen fanside på nettstedet Facebook. Og dersom du blir fan av sida, kan du finne en link til konkurransen, der du kan legge igjen en begrunnelse for hvorfor akkurat du skal få to billetter til romjulskonserten på Rockefeller.

BLI FAN AV ØSTKANTAVISA PÅ FACEBOOK

Gutta, som er heilstøpte østkantfolk lover selvsagt mye rock'n'roll på konserten, og da Østkantavisa møtte dem tidligere i år hadde de følgende beskjed til fansen:

Vil spille som før

– Vi kan ikke ta over verden lenger nå. Vi vil bare fortsette å spille sånn som vi alltid har gjort. Om det så bare skulle være én fan på konsert, skal vi spille bare for ham. Du vet, du kan ikke stoppe rock'n'roll!

Reklame

På tilbud: Den norske skogsmaskinen barna elsker