Gå til sidens hovedinnhold

Asgeir og Stian feirer jul sammen

Asgeir Borgemoen og Stian Barsnes- Simonsen er overlykkelig over at de får sjansen å spille juleforestilling på Chat Noir. Dette er en drøm som går i oppfyllelse, sier de to artistene.

SENTRUM: Selv om begge artistene har hektiske arbeidsdager ut året, var det ikke vanskelig å rydde plass i tidsskjemaet. I perioden 15. til 21.desember står de på scenen til Chait Noir.

Når Chat Noir ringer sier man ikke nei. Dette er en drøm vi har hatt i mange år, og vi kan si at det er en julegave til oss selv, sier Stian Barsnes-Simonsen.

Og ikke minst en julegave til publikum som ikke rakk å bestille billetter til de tradisjonelle juleforestillingene i august, skyter Asgeir inn.

Ro ned

Begge artistene har 10-årsjubileum i år, men de har aldri før stått på samme scene. Nå fikk de endelig sjansen i et renspikket juleshow som passer for hele familien.

De to skal spille naboer i julegata, som ikke har noen å feire julen sammen med. Derfor velger de å feire den sammen. Duoen lover at de som kommer vil dra hjem med julestemning i kroppen etter forestillingen.

Målet med denne forestillingen er at de skal være stappet med julestemning når de drar herfra. Jula er barnas tid og slik julen har blitt nå, er det på tide å tenke seg litt om, sier Stian.

De to artistene mener at juletiden har blitt fryktelig stressende og at folk må begynne å roe ned i denne perioden.

Julen har blitt en kaotisk tid. Det er så mye folk "må" gjøre i denne tiden. Vi må ringe venner, vi må vaske huset fire ganger, vi må sende ut bilder, vi må ha den og den maten og så videre. Vi tror folk må gjøre ting i roligere tempo, sier Asgeir.

Ja, julen har blitt en tid der vi må skynde oss å kose oss. De som kommer og ser vårt stykke har på en måte skjønt det. De kommer for å ha det gøy og de vil ha noe å prate om i juletiden, sier Stian.

Men dere stresser jo veldig i denne perioden selv?

Det er et paradoks. Men dette er som sagt en drøm for oss. Vi føler at vi har blitt kastet ut av et fly uten fallskjerm, men vi nyter hvert sekund vi er her, sier Stian entusiastisk.

Egne dansere

På scenen får duoen hjelp av 13 av landets beste dansere fra West End Studios.

Det er fryktelig stas å få med danserne. De er med på å utfylle showet, sier Asgeir.

Og duoen har ikke noe annet enn skryt om jentene som er med.

De er kjempeflinke, både som sangere og dansere. Jeg mener de er landets beste. De har stilt opp på kort tid og har virkelig gjort et enormt positivt inntrykk, avslutter Stian Barsnes-Simonsen.

Og danserne selv er meget fornøyd med de to.

Det er kjempegøy å få være med. En drøm som går i oppfyllese. De to er utrolig flinke, positive og gir alltid tilbakemeldinger, sier Camilla, Christina og Siri til Lokalavisen.

Så nå kan du gjøre som statsminister Jens Stoltenberg og få med deg juleforestillingen til de to jubileumsartistene.

Reklame

På tilbud: Den norske skogsmaskinen barna elsker