Gå til sidens hovedinnhold

Avlyser Robyn på Festningen

Sviktende billettsalg gjør at verken Robyn eller Bryan Ferry blir å se på Festningsplassen lørdag 27. august.

AKERSHUS FESTNING: – Vi er veldig lei oss, og beklager på sterkeste, sier en spak festivalsjef, Ole Thorvik.

I sommer avlyste Duran Duran grunnet vokalist Simon Le Bon sine stemmproblemer, og arrangøren valgte å erstatte 80-tallsheltene med den mer moderne artisten Robyn. Det kan ikke sies å ha vært et velfungerende trekk.

Del på Facebook

Annet publikum

– Nei, vi måtte rette oss inn mot et nytt marked, og tiden ble for knapp. Publikumsoppslutningen har dessverre vært for lav til at vi kunne levere et godt arrangement, sier Thorvik.

Han mener også at de tragiske hendelsene på Utøya og i Regjeringskvartalet, har spilt inn.

– Ja, det er klart. Vi solgte ikke én billett på tre uker. Vi var som alle andre lamslått over det som rammet oss, og som tok fokuset vekk fra den positive opplevelsen en konsert skal være. Festningen 2011 vurderte som de fleste andre festivaler om vi skulle avlyse eller fortsette som planlagt. sier festivalsjefen.

Lørdag gjør Primal Scream sin konsert på Sentrum Scene isteden, mens Bryan Ferry og headliner Robyn nok ikke tar turen til Oslo denne helgen.

Billetter refunderes

Promotor Gaute Haaversen- Westhassel i bookingbyrået Atomic Soul er også trist.

– Ja, dette er kjipt. Nå har vi fått Primal Scream inn på Sentrum Scene. Det er et lite plaster på såret. Robyn og Bryan Ferry kommer nok snart tilbake, vi satser på det, sier han.

Festivalsjef Ole Torvik bedyrer at billetter refunderes ved å kontakte utsalgsstedet. Han understreker også at programmet fredag 26. august går som planlagt på Karpedammen Nye Scene.

Familieforestillingen på Kontraskjæret lørdag gjennomføres også.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller