Gå til sidens hovedinnhold

Avlyst Midtsommernattsdrøm

Alle som har billett til En midtsommernatts drøm i kveld må legge om sine planer. Forestillingen er avlyst grunnet sykdom.

-Det stemmer. En av dem som spiller en hovedrolle er syk. Vi har ennå ikke mottatt sykemelding, så vi vet ikke om det bare er denne forestillingen som blir avlyst, eller om det blir flere, sier informasjonssjef Ingrid Handeland ved Nationalteateret til Lokalavisen.

Hun sier det ikke er vanlig å kommentere sykemeldinger, og vil derfor ikke gå nærmere inn på hvilken rolle det er som ikke er besatt i kveld.

Det er ellers en imponerende liste skuespillere medvirkende. Blant dem Petronelle Barker, Toralv Maurstad, Nicolai Cleve Broch, Kim Haugen, Per Christian Ellefsen, Gisken Armand og Anne Krigsvoll. Oppsetningen av Shakespeares drama på hovedcenen har fått mye ros.

Men det blir altså ingen i kveld som får med seg handlingen lagt til det mytiske riket Theben i antikken, midt i forberedelsene til hertugens bryllup. Ingen strøm av kåtskap, absurditeter og rocknroll., slik Mode Steinkjær i Dagsavisen beskrev denne oppsetningen i sin anmeldelse.

Reklame

Best i test påskeegg 2021