Gå til sidens hovedinnhold

Avskjed med Symra

Søndag 13. januar holder Lambertseter Ungdomskorps sin årlige nyttårskonsert og markerer samtidig avskjeden med Symra kino.

Lambertseter: I over 25 år har Lambertseter Ungdomskorps underholdt store og små i lokalmiljøet med sin tradisjonelle nyttårskonsert i Symra kino. Det gjør de også i år. Søndag 13. januar klokka 13.00 er det ifølge korpset duket for showkonsert med musikk, sang og andre overraskelser.

Spesiell og vemodig

Korpset vil ikke røpe hele programmet, men årets tema er underholdnings- og showmusikk. Og som vanlig stiller korpsets egne medlemmer opp med mer enn bare korpsmusikk.

Foruten sangsolister blir det også mye annen moro å glede seg til, sier Wenche Opsata i Lambertseter Ungdomskorps.

Årets konsert blir imidlertid litt spesiell og vemodig. Konserten blir nemlig avskjed med bydelskinoen i sin nåværende form. Kinoen skal som kjent bygges om.

Det spørs om noen av de nye salene blir store nok til å kunne brukes som konsertsal for et såpass stort korps som Lambertseter Ungdomskorps med 70 aktive medlemmer. Det bør jo tross alt være plass til publikum også, sier Wenche Opsata.

Håper på fullt hus

For Lambertseter Ungdomskorps har trukket fulle hus på Symra mange ganger. Ikke minst på grunn av sine overraskelsesmomenter på hver konsert.

Dette har vært alt fra sekkepipeorkester, ballettdansing, linedansing og motorsykkelankomster i kinoen, til diverse orkesteropptredener med egne folk i alle roller.

Ungdomskorpset håper igjen på fullt hus når de skal takke av i den gamle kinoen søndag klokken 13.