Gå til sidens hovedinnhold

Bare Egil åpnet Øya

Bølers store sønn, Egil Hegerberg, åpnet Øyafestivalen med storm onsdag ettermiddag.

Rekordmange publikummere hadde funnet veien til Øyafestivalen allerede fra start, og ikke overraskende var det den godeste Egil som var trekkplasteret.

Harru´no hasj?

Humorist, bassist og vokalist Hegerberg serverte da også hva folket var kommet for å høre. Kjente, og for noen til og med kjære låter kom som perler på en snor. Her dreide det seg om livet i Bare Egil by, med sløy reggae, rock med trøkk og mer eller mindre sære tekster. Vi fikk møte politimesteren som er på konstant leting etter hasjen til Egil, met et stort ønske om å destruere de forbudte klumpene i en gigantisk pipe bak scenen etter endt show. Ikke nødvendigvis politisk korrekt, men så er det da heller ikke det man forventer fra den kanten.

Solskinnsgutten

Og selv om metrologene hadde garantert regn, var det det motsatte som preget himmelen over Øyafestivalens første timer. Egil svettet som en Egil, godt innpakket i et skjegg trollmannen Miraculix kan misunne og ikledd en drakt som hører Sovjet anno 1960 til. Alt var med andre ord som det skulle være, og Bølerfolket kan fortsatt gå med hodet høyt hevet. Bølers store sønn leverer fortsatt varene. Basta.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen