Gå til sidens hovedinnhold

Bjørn er klar for årets slåsskamp

Det går mot både balleskaller og chokebom når wrestling- eliten møtes til brutale show på Rockefeller søndag.

SENTRUM: Det er klart for Power-Slam, som er Norges svar på Wrestlemania, sødag, og med det er det duket for årets wrestlingbegivenhet, i følge arrangør Norges Wrestlingforbund.

I tillegg til underholdningsvold, blir det spektakulære stunts og nerverpirrende spenning i to forskjellige show. Mye ære står på spill i flere prestisjefylte titteloppgjør.


Masseslagsmål

Bjørn Sem, som nylig vant NM-tittelen på Parkteatret, setter nå tittelen på spill, og hvem som utfordrer monsteret fra vest, avgjøres i et spektakulært masseslagsmål, der alle slåss mot alle og en etter en elimineres, til det til slutt står én igjen.

Vedkommende utfrodrer med det en 193 cm høy og 126 kg tung NM-vinner. Dette skjer fra klokka 15 og utover.

Show

I tillegg blir det flere spennende kamper utover kvelden. Klokka 19 starter del 2 av programmet, da Erik Isaksen skal sette sin VM-tittel på spill. Engelskmannen Brett "the Kraft" Meadows utfordrer nordmannen.

På Parkteatrets wrestling-arrangementer er det som regel et familiearrangement tidlig på dagen, men denne gangen må de yngste holde seg hjemme. 18 år og legitimasjonsplikt skal eliminere de aller yngste på Rockefeller.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis