RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Black Sabbath klar for Tons of Rock

UNG OG FRISK? Ozzy Osbourne i 1981, ti år etter at Black Sabbath hadde spilt for første gang i Norge. Sommeren 2016 inntar veteranheavyrockerne Norge på ny - på sin «The End»-turne.
UNG OG FRISK? Ozzy Osbourne i 1981, ti år etter at Black Sabbath hadde spilt for første gang i Norge. Sommeren 2016 inntar veteranheavyrockerne Norge på ny - på sin «The End»-turne. Foto: Douglas Pizac (AP/NTB SCANPIX) (NTB Tema)
Sist oppdatert:
Ozzy Osbourne skal tungrocke på festningen i Halden.

(Kultur): Tons of Rock-festivalen rister nemlig selveste Black Sabbath ut av ermet når de nå er i gang med 2016-bookingen, og sikret seg legendebandet på det som angivelig blir Sabbaths siste turné – kalt «The End».

Ifølge festivalen vil man takke for publikums- og artistoppslutningen om festivalens to første år ved å bli både større og bedre.

- Det er i våre øyne og ører ingen mer selvfølgelig måte å gjøre dette på enn å starte med å annonsere bandet som startet heavy metal, og som har gitt ut klassikere som «Iron Man», «Paranoid» og «War Pigs"; klassikere som ingen hardrockfan har unngått, heter det i pressemeldingen, der festivalsjef Svein Bjørge også fastslår om den forestående konserten på Fredriksten festning:

- Dette bli et helt spesielt konsertøyeblikk i Norge i 2016.

Black Sabbath spilte i Norge første gang i 1971. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere