Gå til sidens hovedinnhold

Bli med i Samsayas eget kor

Samsaya skal ha med seg tyve sangere i kampen mot seks andre kor i «Det store korslaget».

GRORUDDALEN: 13. januar tar TV2 og Rubicon turen til Groruddalen. Audition til «Det store korslaget» er bakgrunnen for besøket. Syv kjendisartister skal vende tilbake til sine hjemsteder og Groruddalen er representert. Det er ingen ringere enn Samsaya fra Ellingsrud som skal samle sitt kor.

Jeg har sett den amerikanske versjonen av programmet og synes den var veldig morsom. I tillegg er det spennende å kunne samle folk fra sitt miljø, sier Samsaya.

Kampen om veldedighet

Artistene skal samle sammen mennesker fra sitt hjemsted og danne et kor. De til sammen syv korene skal kjempe imot hverandre live på TV2, gjennom åtte sendinger. Vinneren får 500.000 kroner som skal deles ut til et veldedig formål på hjemstedet.

Det å kunne gi penger til mitt eget område er bra. Jeg synes det er fint å kunne gi noe tilbake til lokalmiljøet, sier Samsaya.

Koret skal bestå av tyve personer. Lørdagene møtes de syv korene til dyst. Det er publikum og seere som bestemmer hvilket kor som går videre. Finalen er 2. mai.

Samsaya er en spennende artist som passer utmerket til dette. Artistene våre er både gamle og unge, kvinner og menn fra ulike steder i landet. Samsaya blir en fin rose i den buketten, sier presseansvarlig i TV2, Alex Iversen.

Vi vinne

Jeg vil vinne, for å kunne dele ut potten og jeg håper jo at de andre i koret tenker det samme, sier artisten.

Hun har sine tanker om hvor pengene skal gå, dersom hennes kor vinner.

Det er flere tanker, men jeg må undersøke litt, sier hun.

Akkurat nå gleder hun seg mest til å kunne jobbe med et team. At det er fremmende mennesker hun skal samarbeide med, tenker ikke artisten så mye på.

Fremmede, ja... dette er jo folk fra Groruddalen, da er det jo ikke så fremmed. Vi skal jo samarbeide om et felles mål og ha samme innstilling, kommenterer Samsaya.

Møt opp til audition

Det er Laila Ludvigsen og Christoffer Svartdahl som skal holde en enkel audition. Denne auditionen er avgjørende. 10.-12. februar skal Samsaya komme og plukke ut koret sitt. Når dette er i boks, vil øving skje på ukedagene.

Samsaya har sine tanker rundt de hun ønsker å ha med i koret.

Selvfølgelig håper jeg at de både kan og liker å synge og showe. Jeg håper at det vil komme noen av de over 30 år på banen, så jeg kan sette sammen et kor med både eldre og unge. Jeg har jo vært litt rundt i dalen og sett at det er mange talenter, sier Samsaya.

Hvis du vil være med på audition, ønsker mer informasjon eller har et godt tips om hvem som burde være med, kan du ta kontakt med TV2 på mailadressen kor@rubicontv.no.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser