RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dylan-fansen blar opp tusener av kroner

Tre kvelder på rad, foran 1.400 publikummere ad gangen, blir Bob Dylan å oppleve i Oslo Konserthus. Det slår an hos den norske fansen til tross for høy billettpris.
Tre kvelder på rad, foran 1.400 publikummere ad gangen, blir Bob Dylan å oppleve i Oslo Konserthus. Det slår an hos den norske fansen til tross for høy billettpris. Foto: Chris Pizzello (AP) (NTB Tema)
Å komme tett på Bob Dylan fristet fansen til å betale opp til 1.810 kroner billetten.

(Kultur): Billigste billettalternativ var 1.350 kroner da de tre Bob Dylan-konsertene i Oslo Konserthus tre oktoberkvelder ble lagt ut for salg mandag morgen.

LES MER: Intim Bob Dylan til Norge

Men det var de dyreste billettene, med best utsikt til den evigturnerende legenden, som solgte ut først. Mandag ettermiddag var det kun noen få plasser igjen på balkong, mens alle parkettplassene var revet bort.

– Ellers er det så godt som skrapet. Det er første gangen han spiller så intimt her i Norge. Folk er ivrige. Det har vært et par klager på billettprisene, som er litt dyrere enn til konserten med Sting og Paul Simon i Oslo Spektrum, men de fleste forstår det når det er en slik artist i en så liten arena, sier Kristin Svendsen hos arrangør Live Nation.

Bob Dylan blir Oslo-gjest i tiden 1. til og med 3. oktober. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere