Gå til sidens hovedinnhold

Endelig klare for det store korslaget

40 ble til 20. Etter en lang audition på Tveten gård, ble det klart hvem som skulle få bli med videre i Team Samsaya.

TVEITA: 13. januar var TV2 og Rubicon på gården og i Groruddalen første gang. Audition til "Det store korslaget" var bakgrunnen for besøket.

Det hele går ut på at syv kjendisartister skal vende tilbake til sine hjemsteder og danne et kor. For Groruddalen er det ingen ringere enn Samsaya fra Ellingsrud som har fått oppgaven.

Audition

Forrige torsdags kveld var de håpefulle sangerne igjen samlet. Nå skulle de første 40 som ble plukket ut, bli til 20.

Jeg synes det gikk ganske bra. Hadde vært fryktelig morsomt å få bli med videre, og kanskje bidra til noe for nærmiljøet, sier en spent Camilla Westby, like etter hun hadde sunget for Samsaya.

Og videre kom hun.

Alle får sine tilmålte minutter med dem som skal velge ut. Gjennom døren er det lett å høre hva som blir sunget og hva som presteres. Det er stille mens det pågår, men når kandidatene kommer ut, blir hver enkelt møtt med applaus.

Spent

De aller fleste er ganske spente der de står alene og skal prøvesynge.

Samsaya var veldig hyggelig og roet det hele ned. Tror det gikk ganske bra, sier Vigdis Fossum Olsen.

Hun hadde valgt en sang fra Jesus Christ superstar.

Hadde så lyst til å synge i kor og meldte meg på. Bor og jobber her i bydelen, legger Vigdis Fossum Olsen til. Og videre kom hun.

Avgjørelsen

Litt på overtid og etter mange lange timer, skrider Samsaya ut til de spent ventende. Tett fulgt av kamera og teknikere presenterer hun de 20 i sitt Team Samsaya.

Ville hatt et større kor, men 20 skal det være. Og for et flott kor dette blir, sa stjernen fra Ellingsrud og leste opp navnene.

Og som ved alle utvelgelser, noen blir glade og noen skuffet.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?