Gå til sidens hovedinnhold

Eventyret om Askepott fortsetter

Før jul spilte drama- og teatergruppen i Tveita fritidsklubb "Tre nøtter til Askepott". Suksessen var så stor at eventyret om Askepott nå fortsetter.

Tveita: Drama- og teatergruppen fra Tveita fritidsklubb satte opp en helt ny og modernisert sceneversjon av den tsjekkoslovakiske filmatiseringen av Bozema Nemkovas eventyr før jul. I stykket er magien fra filmen som vises på NRK hver juleaften erstattet med teaterets kreativitet.
Teategergruppens ledere og regissører Kathinka Thibault Tømmerbakke, Lina Killingdalen og Carl Fredrik Olafsen har satt opp stykket. Thibault Tømmerbakke og Øydis Vevik står også for koregrafien.
Flere fremmøtte fikk julefølelsen gjennom forestillingen før jul, der Jenny Marie Hollm Nygaardsmoen (11) portretterte Askepott.

Fantastisk mottakelse

Etter den fantastiske mottakelsen, var det noen av de unge skuespillerne som uttrykte at det var kjedelig at det hele var over etter å ha jobbet så lenge med det. Men nå trenger ikke ungene lenger å fortvile. Stykket settes nemlig opp på Teaterbåten MS Innvik fredag og lørdag 20. og 21. januar.
Fredag spilles stykket klokken 1900 og lørdag braker det løs klokken 1400.
Billetter kan forhåndsbestilles på telefon: 913 92 243 mellom klokken 1300 og 1700, eller på e-post: tveitaklubben@gmail.com. Billettsalget starter i døra en time før begge forestillingene. En billett koster 50 kroner.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai