Gå til sidens hovedinnhold

– Fantastisk påskestemning!

Onsdag og torsdag ble det arrangert vinterfestival på Hovseterhjemmet med lavvo, bål, kanefart og konserter i kafeen.

HOVSETER/MARIDALEN: – Vinterfestivalen ble til på initiativ fra kulturavdelingen ved Hovseterhjemmet. Kulturdagene som vi arrangerer hvert år var på våren tidligere, men da dette ble flyttet til høsten trengte vi noe hyggelig på våren, sier fungerende kvalitetsleder ved Hovseterhjemmet, Arne Harald Foss.

Bålkos

Og hygge ble det definitivt. I sol fra skyfri himmel onsdag kunne beboere fra Hovseterhjemmet kose seg med Kvikklunsj, appelsin og varm solbærtoddy i lavoen på utsiden. Og hvis toddyen ikke varmet nok, varmet det godt fra bålet.

– Minibuss fra Hovseterhjemmet var bestilt begge dager, slik at de som ønsket det kunne være til Sørbråten gård i Maridalen. Derfra dro de med kanefart. Jeg var selv med på denne turen og koste meg sammen med rundt 16 beboere i solen. Det var virkelig en flott opplevelse for alle som var med, smiler Foss.

Kveldskonserter

På kvelden kunne alle som ønsket det hygge seg med konsert i kafeen, musikalske godbiter med gruppen «DuoDu».

Selv om solen glimret med sitt fravær torsdag var stemningen likevel på topp. I lavvoen satt en gruppe beboere og hygget seg rundt bålet, mens rundt 20 andre fikk tur til gården i Maridalen.

– Alle som har ønsket det har fått være med og det har kommet mange positive tilbakemeldinger. I kveld avsluttes det hele med ny konsert, denne gangen med gruppa «Tre i takt». Da håper vi selvsagt at så mange som mulig tar turen ned i kafeen, avslutter Foss.


Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen