Gå til sidens hovedinnhold

– Fantastiske frivillige

Øyas pressesjef, Jonas Prangerød, roser de utallige frivillige for årets festivalsuksess.

MIDDELALDERPARKEN: – Dette har vært den mest smertefrie festivalen til nå, sier en stålende fornøyd pressesjef Jonas Prangerød. Øyafestivalen 2009 ble avsluttet på lørdag i øsende regnvær, uten at det la noen demper på stemningen blant publikum.

Full fest

– Da jeg kom bort til scenen der The Very Best spilte, festa publikum som om det skulle være 30 grader, solskinn og St.hansaften. De hadde tydeligvis glemt det ruskete været, sier Prangerød som tar dette som et sikkert tegn på at Øyapublikummet er trofaste, utholdene og framfor alt genuint musikkinteresserte.– På lørdag stod jeg på den siste konserten og så like mye på publikum som på Røyksopp. Folk langt bak miksepulten dansa og koste seg. Det var en kjempefinale på en flott festival, sier Prangerød.I fjor satt Øya ny publikumsrekord med over 77 500 besøkende i løpet av de fire festivaldagene. Pressesjefen utelukker ikke at det kan ha vært enda flere innom i år.– Men før vi kan si noe om det må vi finregne litt.LES ALT OM ØYAFESTIVALEN HER– Hvordan vil du si at Øyafestivalen 2009 ble sammenlignet med fjoråret?– Vi har fått mye tilbakemedlinger på at vi har utnytta plassen bedre i år. Dessuten hadde vi et veldig sterkt program med masse av artister som levert bra, for ikke å glemme de fantastiske frivillige som har stått på i forkant, under og i etterkant av festivalen. Det er takket være dem det hele har gått så bra, roser Prangerød.

Klar for neste år

Nå er det opprydding og nedrigging som står for tur, før evaluering og etter hvert ny festival skal planlegges.

– Vi skal være ferdig med opprydding onsdag og tidlig på høsten begynner vi å ta tak i det vi har kommet fram til gjennom evalueringa.

– Hvem er øverst på ønskeklista til Øya 2010?

– Hehe, jeg tror vi skal sammenfatte alle ønskelistene først, før jeg vi vil si noe om det. Men vi regner i alle fall med at vi også i år legger ut de første billettene i desember.

Reklame

Best i test påskeegg 2021