Gå til sidens hovedinnhold

Fattighuset får gratispass til Miniøya

En god tradisjon kan ikke gjentas for ofte. Også i år fikk Fattighuset gratisbilletter til årets Miniøya.

GRØNLAND: – Miniøya er en veldig bra festival for både voksne og barn. Hele familien kan ha det moro sammen, og det føles trygt å la barna ferdes rundt på festivalområdet alene, sier Prontip Phromwong fornøyd.

I samarbeid med Lokalavisene Oslo delte Miniøya i fjor ut 30 billetter til familier som er brukere av Fattighuset. Phromwong jobber for Fattighuset, og var blant dem som tok med seg hele familien til Miniøya i fjor. Hun kunne fortelle at helgen hadde vært en stor suksess for både store og små.

Gleden var derfor stor da Miniøyas festivalsjef Linn Lunder ønsket å gjenta suksessen og tok turen til fattighuset atter en gang for å dele ut billetter.

– Det er veldig mange brukere av fattighuset som har barn, og som ikke har mulighet til å ta med barna på ting som koster penger. Dette blir veldig spennende for dem å være med på, konstaterer styremedlem Liv Madsen.

Liv Lunder ble tydelig rørt da hun hørte om historiene der barnefamiler hadde deltatt på Miniøya i fjor.

– Vi håper at vi kan være med på å skape minner og opplevelser for barn og familer som ikke har det så lett. Da tenker jeg at gode minner blir ekstra vitkig, sier Lunder.

Årets Miniøya går av stabelen 28. og 29. mai.

Lokalavisene i Oslo vil være til stede med sin egen stand!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter