Gå til sidens hovedinnhold

Feiret ny mixtape

Ammerudklubben hadde lørdag 220 besøkende, mange for å få med seg slippet til den 14 år gamle K-boy fra Ammerud.

AMMERUD: K-boy som nå har drevet med rap i ett år holdt konsert lørdag og opptrådte med alle spor fra mixtapen "Min tur, min stil" som blir lansert i dag, mandag.

De noe ydmyke ungdommene sto og fulgte godt med, spente på å se de forskjellige rapperne som varmet opp for 14-åringen. Blant artistene på huset var Insane og Cashfarmers. Alle spilte også sammen med K-.boy senere i showet.

Synger om håp

Unggutten synger om håp, om å ikke gi opp og kjempe videre. Han viser under opptredningen at han har erfaring med dette. "Alle i publikum få opp henda," skrek han og hoppa rundt.

Guttene var flinke til å appellere til fansen og sørget for at noen fikk ekstra oppmerksomhet, med hilsener mens de sang, og de flørtet med jentene.

Etter showet kunne alle som rakk opp hånda, få med seg utgaver av mixtapene K-boy hadde med seg. Blant de heldige var guttene fra Stovner som har gledet seg til denne dagen.

– Vi fikk vite om konserten via kingsize, og har hørt noen av sangene til K-boy tidligere, derfor ville vi få med oss dette, sier Puma (13).

De tre guttene har sammen kommet fra Stovner for å få med seg konserten og forteller at de setter pris på god rapmusikk.

Setter pris på god rap

– Det er viktig at man danner et bra miljø med rap, og vi er vant med brutale ord og vold i rapsangene. K-boy viser at man kan gå en annen vei. Han gir alt, og rapper om viktige ting, sier Timi O (12, snart 13).

– I rap er det viktig at man viser stolthet, altså interesse for det man gjør og det gjorde han, sier han.

Mixtapen kan lastes ned via facebook.com/k-boy, myspace.com/k-boy og kingsize.no/kboy.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai