Gå til sidens hovedinnhold

Feminine former i Ullevålsveien

Visste du at 75 prosent av alle kvinner bruker feil BH-strørrelse? Det opplyser undertøysbutikken LaLina på St. Hanshaugen. Nylig fikk butikken nye lokaler i Ullevålsveien 10.

ST. HANSHAUGEN: Vindusutstillengen med lekkert undertøy tiltrekker blikket til de forbipasserende på magisk vis. De nye lokalene til LaLina er nye og luftige. BH-er, undertøy og badetøy, her er det bare å velge å vrake.

Butikken selger størrelser fra a til jj-cup, og fra 60 til 120 cm i omkrets. Er du på jakt etter en god BH, er sjansene store for at du vil finne det du er på jakt etter. En BH som ikke sitter riktig, gir dårlig holdning, og kan medføre problemer med nakke, rygg og skuldre. En BH som derimot sitter riktig, kan gjøre underverker for figuren. Du blir rettere i ryggen, får en bedre holdning, og puppene får et løft. Folk flest bruker for stor omkrets og for liten cup-størrelse i følge nettsidene til Lalina.

Butikk med tradisjoner

Tidligere lå butikken i Waldemar Thranes gate 22, ganske anonymt sammenlignet med de nye lokalene i Ullevålsveien.

Den gamle bygården måtte selges, og undertøysbutikken var på jakt etter nye lokaler. Valget falt på Ullevålsveien 10. Det viste seg å være et lurt trekk.
Line Korsmo har drevet undertøysbutikken i 12 år, og forteller at stadig nye kunder tar turen innom.

Vi føler at vi har slått rot på St. Hanshaugen, sier hun. Vi trives her, og kunne ikke tenke oss å være et annet sted.

Ikke bare fra St. Hanshaugen

Til tross for at butikken ligger sentralt til på St. Hanshaugen, er det likevel ikke bare den typiske lokalbeboer som tar turen innom. Flesteparten av kundene kommer ikke fra nærområdet. Korsmo har kunder fra hele Oslo, og mange kommer langveisfra rundt omkring i Norge. Hun har til og med faste kunder fra Sverige, Finland og Island.

Det har vært travle dager etter at butikken flyttet inn i de nye lokalene.
Planene om en åpningsfest er foreløpig lagt på is, rett og slett fordi det har vært mye å gjøre.

Poppulært blant mødre

Det står ofte en barnevogn eller to utenfor butikken. Amme-BH-er har alltid solgt godt. Nå selger også butikken amme-topper og ammebher i mange farger.

Amme-topper er en topp som ser ut som en helt vanlig topp, men som er spesialdesignet til ammende mødre, forklarer Korsmo ivrig.

Også til BH-er kan du kjøpe ekstrautstyr. Push up-innlegg av silikon, tekstil, vann eller skum. Eller hva med en BH-utvider eller brystvorte-dekker? Eller kanskje en ryggstropp som hindrer skulderstroppene i å gli?

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen