Gå til sidens hovedinnhold

Fest og fag i ti dager

Det blir alt fra jazz og cabaret til tung fagkonferanse når Uranienborghjemmet og Majorstutunet er åsted for " Liv til årene 2008".

INDUSTRIGATEN: Det årlige arrangementet involverer ikke bare ansatte, beboere, brukere og pasienter, men også pårørerende, studenter, fagfolk, musikere og skuespillere.

Arrangementet fikk en knallstart med Mabojazz 2008 idag kl. 11.00, der blant annet Kampen Janitsjar og Aspheim Oldtimers bidro. Så går det slag i slag til og med 15. september.

Vi samarbeider tett med Majorstutunet ellers, og særlig under disse dagene, forteller institusjonssjef på Uranienborghjemmet, Ellinor Talle Erken bölning til Lokalavisen Frogner.

Vi treffer henne på frokostsamling for en gjeng spreke damer, som alle ser frem til dagene, som arrangeres for fjerde gang.

Særlig konserten med Kari Diesen, ser jeg frem til forklarer en av damene.

Kari Diesen den eldre gikk jeg selv i klasse med på Bolteløkken, forklarer hun.

Nettopp musikk preger programmet i år. Det blir jazz, klassisk, cabaret og Wergeland-inspirert skuespill. Neste uke blir det utflukt til Operaen i Bjørvika.

Et arrangement som allerede er fullt, forteller aktivitør Ingse Revold.

Så er det også aktive brukere på Uranienborghjemmet, som ikke vil gå glipp av festeligheter når de først går av stabelen.

Arrangementet finner sted for fjerde året på rad, og er et initiativ fra pårørendegruppen ved sykehjemmet.

Uranienborgdagene støttes av Uranienborg menighet.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen