Gå til sidens hovedinnhold

Flaska opp på rock

Når du vokser opp med Led Zeppelin og Pink Floyd fysisk til stede i stua er det mye som skal til for at du ikke blir inspirert til å plukke opp gitaren. Nick Harper er på vei til Oslo!

OSLO: Med legendariske Roy Harper som far var det nemlig dagligdags å treffe på både Jimmy Page, Robert Plant, Keith Moon og Dave Gilmour for lille Nick på seksti- og syttitallet.

Stor på egenhånd

Gjennom alle disse år med glimrende musikere rundt seg utviklet Nick seg tidlig til en ekstremt dyktig musiker og ikke minst gitarist. Nå har Nick blitt mer enn voksen, og gjennom karrieren vist seg som en svært talentfull musiker. Nick slapp ut sin første soloplate i 1994 og har siden til sammen gitt ut 10 solo album. Han har også medvirket på plate med sin far. Nå er han ikke lenger mest kjent som sønn av Roy, men rett og slett for sin egen musikk.

En enkel beskrivelse av Harpers univers vil være å kalle det britisk folkemusikk og singer/songwritertradisjon, men her snakker vi om en mann som vet å bevege seg på tvers av sjangere.

Aktiv mann

I følge Unlimited management, som står bak konsertene i Norge, kom Harper nylig hjem fra Peru etter å ha spilt i Machu Picchu for å støtte saken mot kreft gjennom foreningen Love Hope Strength, noe som etter sigende ble en stor suksess. Nå er han altså klar til å erobre Norge og kommer til å spille 3 datoer, fredag 14. november på Siste Indre i Hamar, lørdag 15. november på Lena Pub i Lena og til sist men definitivt ikke minst søndag 16. november på Buckleys i Grensen.

Hats off!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien