Gå til sidens hovedinnhold

Forførende lyssshow på Nissen

Det var tilnæremt umulig å ikke bli imponert av årets Nissenrevy, og det var elektrisk stemning i salen under gårdsdagens premiere.

FROGNER: Det var stappfullt i den lille salen på Hartvig Nissen Videregående skole, og forventningene lå i luften i det lyset ble slukket.

Digitale hverdag

Årets revy heter Super Mega Turbo HD 3000 og den tar oss med på en flott reise gjennom vår digitale hverdag, både på godt og vondt. Med gode skuespillere, et solid manus og en dæsj med spenstige laserlys ble dette en gjennomført og sterk revy.

Super Mega Turbo HD 3000, tar for seg nåtiden og hvordan verden hele tiden stiller høyere krav til bilde, lyd, hastighet og til hverandre som mennesker. Med dette som den røde tråden møter vi klisjeer som Aleksander Rybakk, en gutt som ikke kan slutte med ordspill og de to uheldige gutta i Kongo som egentlig skulle til Mallorca.

Se bilder her

Imponert

En av skuespillerene i årets revy er Selma Joner, og lokalavisen slo av en prat med en stolt far i pausen.

– Det er veldig bra, de har en gjennomført og ekstremt god idè. Jeg har vært på mange revyer før, men dette er en av de absolutt beste, og vi koser oss veldig, sa Johannes Joner.

En annen som også er imponert av årets revy er fjorårets revysjef, Sondre Hopstad som gir første akt en klar sekser.

– Det er noe av det sykeste jeg har sett av revy i Oslo, rett og slett en audiovisuell orgasme. Har ledd gjennom hele, skikkelig imponert og stolt av å ha gått på Nissen, sier Hopstad

Enorm lettelse

Etter overstått premiere møter vi to lykkelige revysjefer blant myldere av mennesker på scenen.

– Det har vært helt villt, og det har herjet mye viljestyrke blant alle som har deltatt. Jeg er så imponert, sier en smilende Karoline Karlsen Husjord.

– Felleskapet har vært avgjørende, og jeg er veldig stolt og glad. En enorm lettelse, og nå blir det premierefest til de grader!, sier en sliten men glad Markus Weisser.

Se bilder her

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?