RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første fra Atwood på 15 år

Forfatteren Margaret Atwood på Norgesbesøk i fjor, da hun som bidragsyter til Future Library også besøkte en skogsteig i Nordmarka som skal beplantes - med det blivende papiret til 2114-utgivelsen.
Forfatteren Margaret Atwood på Norgesbesøk i fjor, da hun som bidragsyter til Future Library også besøkte en skogsteig i Nordmarka som skal beplantes - med det blivende papiret til 2114-utgivelsen. Foto: Giorgia Polizzi / Bjørvika Utvikling / Handout (NTB Tema)
Ny roman i september.

Det melder BBC om «The Heart Goes Last», som boken skal hete.

«Dette er Margaret Atwood i toppform», heter det fra forlaget Bloomsbury, som sier at den nye romanen kombinerer den kraftfulle ironien i «The Handmaid's Tale» med den onde lekfullheten i «The Edible Woman».

Handlingen er lagt til en nær fremtid, der lovlydige mennesker låses inne mens de lovløse streifer fritt, ifølge The Bookseller.

En ny samling med noveller, «Stone Mattress», vil utkomme samme dag, 24. september.

Forrige utgivelse fra Atwood var «MaddAddam» (2013), som avrundet trilogien «Oryx and Crake» (2003) og «The Year of the Flood» (2009).

I fjor ble det meldt at regissør Darren Aronofsky planla å bringe trilogien til fjernsynsskjermene, i et samarbeid med HBO. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere