Gå til sidens hovedinnhold

Gir bort gratis drømmebryllup

Går du med giftetanker, men innser at lommeboka er slunken og kontoen tom? Hjelpen er nærmere enn du tror.

GRÜNERLØKKA: – Vi leter etter alle som drømmer om å gifte seg, men som ikke har råd tid eller mulighet til å gjennomføre det, forteller Camilla Nilsen, castingansvarlig i Mastiff AS.

Innen kort tid skal produksjonsselskapet starte innspillingen til et nytt bryllupsprogram der åtte heldige par får betalt både kjole, lokaler, middag og alt annet som hører et bryllup til. Et tv-team skal følge brudeparene hele veien fra planlegging til ekteskapsinngåelse og bryllupsfest.

– Jo raskere man tar kontakt, jo større sjanse er det for at man blir plukket ut, forklarer produsent Ann Christin Siljan.

Selskapet legger ingen føringer på om du ønsker et tradisjonelt kirkebryllup eller for eksempel et humanetisk, muslimsk eller jødisk bryllup.

– Det er mange måter å gifte seg på, men vi ønsker å følge par som ikke har begynt å planlegge bryllup ennå. Da kan vi være med dem helt fra startfasen og frem til den store dagen. Det er også et krav at pengesummen de får kun skal brukes på ting til bryllupet, undertreker Nilsen.

Studenter med dårlig råd, småbarnsforeldre som har havnet i tidsklemma og eldre par som ikke har rukket å prioritere et bryllup, er alle eksempler på mennesker Mastiff ønsker å komme i konktakt med.

– Rett og slett helt vanlige mennesker som har et sterkt ønske om å gifte seg. Vi ønsker mest mulig bredde, så folk fra alle samfunnslag og kulturer er hjertelig velkomne til å ta kontakt, sier Nilsen.

Nilsen og Siljan utelukker ikke at kirkeklokkene kan ringe allerede før jul.

– Planen er å begynne filmingen allerede i løpet av høsten, forteller Nilsen.

Begge gleder seg stort til å ta fatt på prosjektet.

– Dette er noe nesten alle jenter og kvinner har drømt om fra de var små så vi gleder oss veldig til å ta fatt på oppgaven.

– Å kunne gi folk sitt drømmebryllup er en takknemlig arbeidsoppgave, stemmer Nilsen i.

Dersom du ønsker å delta kan du fortelle kort om deg selv og legge ved et bilde på e-post til bryllup@mastifftv.no.

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp