RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gleeson snur ryggen til Hollywood


TIL TEATER: Jack Gleesen - her fra en "Game of Thrones"-scene sammen med Natalie Dormer og Peter Dinklage - skal spille en langt hyggeligere karakter på teater i London.
TIL TEATER: Jack Gleesen - her fra en "Game of Thrones"-scene sammen med Natalie Dormer og Peter Dinklage - skal spille en langt hyggeligere karakter på teater i London. Foto: Macall B. Polay (NTB Tema)
Sist oppdatert:
Skuespiller Jack Gleeson, kjent som den ufordragelige skikkelsen kong Joffrey i «Game of Thrones», sier nei til alle tilbud fra Hollywood.

I stedet skal 23-åringen investere i egen teateroppsetning i London. Gleeson og tre av vennene hans er snart premiereklare med skuespillet «Bears in Space».

– Jeg har fått en del tilbud fra Hollywood, men jeg har ganske enkelt ikke noe ønske om å gjøre en stor actionfilm. Jeg foretrekker å gjøre sånt som dette, hvor jeg kan ha det gøy med vennene mine, uttaler Gleeson til avisa Evening Standard.

Teaterstykket handler om to bjørner som våkner opp i et intergalaktisk romskip.

– Det er en historie om kjærlighet og vennskap, forteller Gleeson. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere