Gå til sidens hovedinnhold

Gløgg og tovede tøfler

Lørdag blir det julemarked undertegnet Lilleaker skoles musikkorps på Stoppestedet.

Lilleaker: - Dette er andre året vi arrangerer julemarked og håper selvfølgelig at så mange som mulig tar turen ned til oss. Nisseorkesteret kommer i hvert fall til å gjøre sitt for at julestemningen skal bli høy, forteller styreleder i korpset Britt Eggen.
Salgsboder med samlefigurer, tovede tøfler, bøker, smykker og hjemmebagst vil sikkert friste mange. I tillegg blir det utsalg av både pølser, kaffe, gløgg og pepperkaker.
- Selv skal jeg lage noen julekaker og et godt grovt brød som skal selges, for også vi foreldre må bidra til markedet, smiler Eggen.
Et lotteri med trekning av gavekort fra området skal også friste publikum i takt med duften av varm gløgg og ferske pepperkaker.
- Julemarkedet var svært populært i fjor og mange tok turen for å sikre seg noen unike presanger. Slik håper vi selvfølgelig det blir i år også og vi råder alle til å være tidlig ute, sier Eggen.
Det nydannede nisseorkesteret har allerede fått flere oppdrag i nærmiljøet og nå håper Eggen flere vil fatte interesse.
- Vi skal spille både på Ullerntunet og på Aker/Kværners julebord på Kaktus samt på Lilleaker skoles juletrefest. Er det noen andre som synes det hadde vært hyggelig med litt stemningsfull korpsmusikk er det bare å ta kontakt, opplyser Eggen.
Julemarkedet varer fra klokken 10.00 til 15.00.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner