Gå til sidens hovedinnhold

Gull i Snippen

OL-stemningen var på topp da Snippen barnehage samlet sine sine beste "menn" og "kvinner" sist uke.

Hovseter: - Etter å ha fulgt OL i Torino i lang tid, var det endelig vår tur. Torsdag var det OL-dag i barnehagen og spenningen var til å ta og føle på, da deltagerne ankom arenaen med ski og norske flagg, sier Kjersti Borgan.

"Ja vi elsker"


Sjelden har så mange vært så tidlig i barnehagen.Og med startnummer på brystet, var små og litt større klare for innmarsj.
- Vi marsjerte inn til Gardens festmarsj, heiste det norske flagget og sang "Ja vi elsker". Deretter rullet vi ut OL-flagget og ventet på siste deltager i fakkelstafetten, sier Borgan.
Det var det eldste jenta i barnehagen, Mathilde, som fikk det ærefulle oppdraget å tenne OL- ilden. Hun kom løpende med med en fakkel i hånden inn porten. Og til sol fra skyfri himmel var Snippenlekene i gang.
- Det var stor aktivitet på de forskjellige arenaene; langrenn, skeleton, skiskyting og aking. Selv de minste på drøye to år, hadde med ski og trasket i vei. Etter noen oppgitte stønn, mye svette, men mest av alt veldig mange store smil, var det godt med en liten vanningspause, humrer Borgan.

Hyllest

Så var det klart for innmarsj til premieutdeling og Garden spilte mens deltagerne marsjerte. Så tar samtlige deltagere steget øverst på seierspallen for å få sin OL-medalje, samt hyllest fra resten av Snippen-gjengen.
- Etter at alle har fått sin velfortjente medalje, synger vi selvfølgelig - "Ja vi elsker".
Og medaljene lignet veldig på de deltagerne fikk i Torino, forteller Borgan.
Og etter en slik innsats, er OL-burgere fra grillen velfortjent.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter