Gå til sidens hovedinnhold

I kveld braker det løs

Grenseløs humor på Berg og humor, enkelt og greit, på Oslo Handelsgymnasium.

BERG/FROGNER: I kveld braker det løs med skolerevypremière både på Berg videregående og på Oslo Handelsgymnasium (OHG).

Bidrar til Røde Kors

Den sistnevnte har to revysjefer, Martin Reymert fra Nordberg og Oliver Skajem Atter fra Frogner, Majorstua. Revyen har de kalt "Termostatus" og gir deg den episke kampen mellom varmt og kaldt. Overskuddet av billettsalget skal gå til Røde Kors.

– Vi har brukt mye tid og penger i år. Førsteprioriteten var å bygge en større scene. Til vanlig bruker jo skolene gymsalene, men vi derimot, har tatt i bruk aulaen vår, sier tredjeklassingene Martin Reymert og Oliver Skajem Atter ved Oslo Handelsgymnasium.

Gutta er ikke minst spente på onsdagen, men samtidig drit stressa! Reymert og Atter er bare to fra "Firkløveret" av revysjefene som står bak Handelsgymrevyen 2010 – Termostatus.

– Mange tror revyen dreier seg om miljøet, men det gjør den ikke, det er for oppbrukt. De kulturelle instruktørene våre, Kristian Valeur, Joachim Wallentin og Derjan Kovacic, har gjort en super jobb. Alt dreier seg enkelt og greit om humor og komikk, sier Reymert.

Støtter en god sak

I år har Handelsgymrevyen også vært med på å profilere Røde Kors.

– Under årets revy selger vi Røde Kors-billetter for 250 kroner. Da får man de beste setene i salen, tidligere inngang til forestillingen, og man støtter en god sak. Noe vi alle oppfordrer folk til å gjøre, sier Reymert.

De vanlige billettene selges til 150 kroner. Skolerevyen kan du få med deg fra og med av i onsdag (klokken 19), frem til 15. januar.

Stikkord for revyen er disse; "pyroeffekter, humor og dritkult", mener de to.

Grenseløst på Berg

Onsdag kveld er det også verdenspremiere på Bergs skolerevy!

Klokken 19.00 dundrer elevene løs med "Grenseland", som skal ta helt av, i følge de involverte. En liten pekepinn på hva publikum kan forvente seg, er "grenseløs humor på tvers av rase, religion og kjønn".

Revyen vil spilles fra i dag, onsdag, til 13. januar.

Nordre Aker Budstikke er på plass på premieren. Les om den her på Nab.no torsdag morgen!

Gjenopplev Bergrevyen 2009 HER!

Slik får du billetter:

Billetter til Bergrevyen kan bestilles via telefon: 91585652, og prisen er 125 kroner.For bestilling av billetter til Handelsgymrevyen 2010 – Termostatus kan du ringe 454 01 644 . Premieredagen er allerede utsolgt, men du kan få med deg revyen frem til 10. januar.

Vanlige billetter 150,-

RØDE KORS-billetter 250,-

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp