Gå til sidens hovedinnhold

Inntar Oslo på høye hæler

For tolvte gang arrangeres Oslo Fashion Week denne uken. I morgen begynner ballet.

OSLO: «Formålet med OFW var og er å synliggjøre norske klesdesignere, å skape et større marked for dem og i tillegg å skape en spennende og inspirerende aktivitet for presse, innkjøpere og publikum», heter det på Oslo Fashion Weeks hjemmesider.

Og denne uken er det nettopp norske designere du kan få med deg hvis du tropper opp på en av de mange visningene som foregår i Oslo Kongressenter.

VINN BILLETTER TIL OSLO FASHION WEEK HER

Ugly Betty?

Det hele braker løs i morgen, og så går det slag i slag med visninger, events og selvfølgelig motefester.

Er du av dem som sitter paralysert når den delvis virkelighetsnære serien «The City» ruller over skjermen? Eller som lurer på om det «Ugly Betty» opplever skjer i virkeligheten? Da er dette uka for deg.

For skulle du ikke være av de heldige som sitter på første rad med moteeliten, kan det være vel så morsomt å oppholde seg i området rundt kongressenteret når det er visninger. Hvem vet, kanskje dukker det opp en kronprinsesse, en modell eller kanskje en motebevisst statsråd?

Se hele programmet her

For ikke snakke om journalister, fotografer, stylister og andre fra den glossy magasinbransjen, som neppe lar klesdrakta overlates til tilfeldighetene. Her er det bare å suge til seg inspirasjon hvis du vil vite hva som er hot og hva som er not i høst.

«One Night Stand»

I tillegg til motevisninger skal fashion week blant annet ha en egen event i samarbeid med Øyafestivalen og Nasjonalmuseet den 13. august, der en utstilling og performance art konseptet «One Night Stand» til Josefin Johansson skal gi gjestene en interaktiv begynnelse på det som etter sigende skal bli en heidundranes fest i det grønne bygget på Tullinløkka.

I tillegg arrangeres det motemesser i de store messehallene litt utenfor Oslo og ikke minst Oslo Fashion Fair, som gir degmer mote i Fabrikken på Løkka. Så her er det bare å finne fram finstasen og la seg inspirere!

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag