Gå til sidens hovedinnhold

Jakter på programledere

På nyåret setter NRK Super i gang produksjonen av en ny runde av barnas super-show og ser nå etter nye programledere.

OSLO: Lørdag ble det holdt audition på NRK sitt opplevelsessenter, og over 80 livlige og håpefulle barn mellom 5-8 år stilte opp. Produksjonen starter på nyåret, og skal sendes fra høsten 2010.

Kine Henriksen og Kristine Dons har oppgaven å holde selve auditionen, og i tillegg til barna de fikk se på lørdag så har de vært rundt på skoler å holdt auditions. De har sett over 400 barn og flere skal det bli for det er fortsatt mulig å søke for interesserte.

Det er viktig for Nrk super at det er barn som er programledere, og da også forskjellige typer karakterer slik at alle har noe de kan kjenne deg igjen i.

Både av utseende og personlighet.

Barna må selvsagt være utadvendte og ha lyst til å være på tv. Glad i å prate, nysgjerrige, entusiastiske og litt moden for alderen.

Kine og Kristine forteller at de tar inn grupper på fire og fire. Da er det litt mindre skummelt for barna for de er ikke alene, og de får se samspillet barna i mellom. De får leke programledere og får lese replikker og øve på å se i kamera. I tillegg får de prøve seg på å improvisere en liten rampestrek og de får synge en selvvalgt sang.

Målet er å få barna trygge i settingen og ikke minst at de har det gøy!

Når de går fra audition skal de ha lært noe nytt og hatt en morsom opplevelse.

Send en søknad med info om barnet, (5-7 år) med bilde + evt. video til supershow@nrk.no.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner