RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

James Bond vrakte biler for 310 millioner kroner

Det gikk hardt utover bilene i den nye James Bond-filmen «Spectre».

Aston Martin bidro med ti spesiallagede sportsbiler av modellen DB10 – med katapultsete – til innspillingen. Syv av dem ble bokstavelig talt vraket av stuntmennene. Også en lang rekke andre kjøretøyer gikk med under opptakene i Mexico City, Roma og de østerrikske alper, melder Mail on Sunday.

– Vi satte rekorden i å krasje biler i «Spectre». I Roma kjørte vi millioner av pund til vrak. De kjørte rundt i Vatikanet med topphastigheter på over 170 kilometer i timen. Vi filmet en hel natt for å få fire sekunder med film, sier Gary Powell, sjef for stuntkoordinatorene:

Ifølge Mail on Sunday skal scenen i Roma alene – der 007s Aston Martin DB10 jages av en skurk i en Jaguar C-X75 – ha kostet et syvsifret beløp i pund. Det går også hardt utover en Land Rover Defender: Etter å ha pløyd gjennom en låve i Alpene, lander Bond på biltaket og skaper en ildkule, en scene skapt uten bruk av CGI, skriver avisen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere