*Nettavisen* Nyheter.

James Bond vrakte biler for 310 millioner kroner

Det gikk hardt utover bilene i den nye James Bond-filmen «Spectre».

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=svTmPpD2dft-FDdAcOyt4osJxGeYmgImS9-2HFXrz-teN8nOO5822q_ZVEOaw1SCw72Z0KvaeKB_NGxXQrbAbuNYE9KcPov-&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Aston Martin bidro med ti spesiallagede sportsbiler av modellen DB10 – med katapultsete – til innspillingen. Syv av dem ble bokstavelig talt vraket av stuntmennene. Også en lang rekke andre kjøretøyer gikk med under opptakene i Mexico City, Roma og de østerrikske alper, melder Mail on Sunday.

– Vi satte rekorden i å krasje biler i «Spectre». I Roma kjørte vi millioner av pund til vrak. De kjørte rundt i Vatikanet med topphastigheter på over 170 kilometer i timen. Vi filmet en hel natt for å få fire sekunder med film, sier Gary Powell, sjef for stuntkoordinatorene:

Ifølge Mail on Sunday skal scenen i Roma alene – der 007s Aston Martin DB10 jages av en skurk i en Jaguar C-X75 – ha kostet et syvsifret beløp i pund. Det går også hardt utover en Land Rover Defender: Etter å ha pløyd gjennom en låve i Alpene, lander Bond på biltaket og skaper en ildkule, en scene skapt uten bruk av CGI, skriver avisen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag