*Nettavisen* Nyheter.

Kygo stolt over å inspirere Justin Bieber

INSPIRERER ANDRE: Kygo gleder seg over at Justin Bieber (innfelt) har hentet litt av hans sound i sin nyeste hitsingel. Foto: Johannes Worsøe Berg / D Dipasupil (NTB scanpix / Getty Images)

- Det er jo veldig gøy, sier han til Nettavisen.

09.10.15 20:35

NEW YORK (Nettavisen): Justin Bieber gjør stor suksess med singelen «What Do You Mean?», som ble sluppet 28. august. Den er strømmet over 150 millioner ganger på Spotify og sett over 200 millioner ganger på YouTube.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Det kan trygt kalles en monsterhit.

Sett med norske øyne er det morsomt å registrere den åpenbare innflytelsen Kygo har hatt på Justin Biebers nyeste singel.

- Jeg kjenner igjen panfløyta, smiler Kygo når Nettavisen møter ham i New York.

Kygos suksess har tatt musikkverdenen med storm, og 24-åringens over 700 millioner strømminger på Spotify legges naturligvis merke til. Dermed er det bare naturlig at andre artister lar seg inspirere av bergenserens tropical house-stil.

Kygo tar det som en kompliment at han inspirerer andre artister.

- Det er jo veldig gøy, mener Kygo.

Den jordnære 24-åringen ser at han har brakt nye elementer inn i musikkbransjen, uten at han fremstår som skrytete av den grunn. Han gleder seg over tilbakemeldinger fra venner om at både foreldre og besteforeldre hører på musikken hans.

- Mye av den elektroniske musikken hørtes veldig likt ut før, og det var kanskje noe med min musikk som var litt nytt. En ny type sound eller stil, den er litt mindre intens enn annen EDM-musikk. Litt roligere. Du kan høre på den også når du slapper av, forklarer han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag