RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TEXAS: Roy Lønhøiden dro til Texas for å spille inn sitt femte soloalbum med musikere som har jobbet med alle hans helter.
TEXAS: Roy Lønhøiden dro til Texas for å spille inn sitt femte soloalbum med musikere som har jobbet med alle hans helter. Foto: Grammofon.no (NTB Tema)

Lønhøiden har slippkonsert med kollekt

Når Roy Lønhøiden slipper sitt femte soloalbum, gjør han det hos Frelsesarmeen.

(Kultur): Konsertgjengere som vil høre Lønhøidens nye sanger, innspilt i Austin i Texas, får gjøre det gratis mandag 13. april på Williams kaffebar på Kongsvinger – men kan til gjengjeld bidra til kollekten, som går til Frelsesarmeen.

Platebad

Det blir også platebad etter at Roy Lønhøiden har gitt til beste noen nye låter. Da vil han snakke om bakgrunnen for «Du spør meg om sannhet» med Frelsesarmeens Hilde Dagfinnrud Valen, melder Glåmdalen. Til avisen sier Lønhøiden at han føler seg hjemme på Williams.

- Det blir det nærmeste jeg kommer til å spille i min egen stue, sier musikeren, som sier han liker arbeidet Frelsesarmeen gjør og synes det er fint å støtte dem.

«Du spør meg om sannhet» har allerede høstet sin første terningsekser, av Dagbladet som kaller sangene for «meditasjoner over livets besynderlige vilkår».

– Jeg tror at folk som kjenner musikken min fra før av, vil kunne kjenne igjen stilen min. Men den er samtidig musikalsk annerledes, sier Lønhøiden, som har med seg Elin Moen Rusten som duettpartner på både plate og slippkonsert. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere