Gå til sidens hovedinnhold

Majken i perlehumør

De trekker fullt hus hver enste gang – og er fortsatt på toppen av medlemmenes ønske-liste.

HØYBRÅTEN: Majken Christiansen kvintett er svært aktuelle og ettertraktet på store jazzkonserter både i Norge og resten av Europa. Dette var fjerde gang de begeistret på Vardeheim.

Swing

Majken Christiansen er i dag en av Europas fremste vokalister innenfor swingjazz, og hun turnerer hyppig.

Hun synger jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, revitalisert og oppdatert med et uttrykk tilpasset dagens klangbilde.

– Det er alltid like spennende og hyggelig å komme hit til Vardeheim. Omgivelsene og ikke minst publikums mottakelse gjør at jeg elsker å spille her, sier Majken til Lokalavisen Groruddalen i en pause mellom settene.

Og som alltid er hun omsvermet. Mens resten av bandet får seg en matbit, signerer sangerinnen sine innspillinger og svarer på alskens spørsmål om musikken.

København-Oslo

Majken Christiansen har vært og er en av Københavns mest populære swingjazzsangerinne. Hun har gjort utallige konserter i Danmark, har spilt inn flere plater og har fått egen dansk fanklubb. Siden 2001 har hun bodd i Oslo, og hun er gift med trommeslager og produsent Torstein Ellingsen.

Han er også trofast trommeslager i kvintetten, som ellers består av Frode Kjekstad (gitar), Ove Billington (piano), Stig Hvalryg (kontrabass) og Majken selv.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping