Gå til sidens hovedinnhold

Mer teatersport til folket!

Den populære TeatersportOslo-gjengen er tilbake på Litteraturhuset i 2010. Forvent uventet teatralsk kost lørdag,

WERGELANDSVEIEN: Lokalavisen har tidligere skrevet om Harald Eia, Helen Vikstvedt, Jan Paul Brekke og Torbjørn Harrs inntog på Litteraturhuset.

Suksessen fortsetter etter fjorårets debut på oslos vestkant, og det alle teatersport-entusiaster vet er at ingenting blir som planlagt, om det i det hele tatt skulle finnes en plan da.

Klart for kaos

– Publikum trenger ikke gjøre noe for å forbrede seg altså, forsikrer Helen til Litteraturhuset-publikummet. Men det som er viktig er tross alt at publikum er aktive under forestillingen, og kommer med forslag til sjanger, sted, og andre etterspørsler som skuespillerne behøver for å improvisere.

Det kan raskt bli finsk fjernsynsteater-opera i Hemingway stil hos tannlegen, eller kanskje nynorsk musikal om skøyteløp.

Alt er lov

Alt er mulig i teatersport, og det som er sikkert er at når de nordiske mestrene i improvisasjon inntar Litteraturhuset og sparker i gang en ny sesong med kaostiske, teatralske herligheter blir det morsomt, skummelt, latterlig, slitsomt og irriterende søtt!

Lørdag klokka 21.00 braker det løs i Wegeland-salen på Litteraturhuset. Billettsalget starter 20.00, og prisen på morsomhetene er 150 kroner.

VINN BILLETTER Ta quizen her og vinn to billetter her

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud