Gå til sidens hovedinnhold

Metallica gjester Oslo øst!

Planlegger du å klippe håret, kaste skinnjakka og pakke ned naglebeltet du har innerst i skapet? Glem det! Søndag 10. juli kommer Metallica til Valle Hovin.

HELSFYR: Du kan med andre ord se langt etter søndagsfreden, men tvert imot belage deg på knallharde riff av det pompøse slaget, musikalsk dybde og ikke minst en real dose brutal og aggressiv tungrock.

Endelig

Den norske Metallica-fansen har fått nyheten de har ventet på etter en lengre periode med spekulasjoner. 10. juli gjør turneen Sick Of The Studio '07 et stopp på gode gamle Valle Hovin. Dette blir én av rundt et dusin konserter Metallica skal spille i Europa. Etter navnet på turneen å dømme er bandet svært spillesugne - det går mot mye energi og ditto lyd på østkanten denne sommernatta. Og det er kanskje like greit? Du skal jo ikke sove den bort uansett!

Ut på børs

Et lite minus er imidlertid at du etter all sannsynlighet må ut på svartebørsen for å få med deg herligheten. Mandag ble billettene nemlig lagt ut for salg, og i løpet av få timer hadde dedikerte musikkentusiaster og gribber med urent mel i posen karret til seg det som var av billetter. Men det finnes fortsatt et lite håp. Kulturminister Trond Giske har varslet at han vil svinge pisken mot billettsalg på svartebørs. Kanskje kan dette medføre at firmaene som skor seg på ekte fans må bite i gresset og selge billettene til utsalgspris likevel? Det er alltids lov til å håpe...

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai