*Nettavisen* Nyheter.

Michael Krohn gjør bloggdebut

Raga Rockeren Michael Krohn skal blogge om musikk.

(Kultur): «Forført av tanken på å tjene millioner kaster jeg meg ut i det store ukjente. Jeg har ikke så mye interesse for eller peiling på sminke og fancy mat og hvordan bli et perfekt menneske», åpnet Michael Krohn (56) søndag sitt livs første bloggpost med – før han derfor fastslår:

«Det mest nærliggende blir å skrive om musikk. Skrive om artister og skiver jeg liker. Kanskje filme når jeg sitter foran datamaskinen med musikkprogrammet mitt. Åpne ett og ett spor på låtskisser jeg har laget, så man kan følge oppbygningen fra rytmespor til ferdig arrangement», høyttenker Krohn, som også hinter om at han kan tenke seg å skrive om «kunst og kunstnere jeg digger også» – eller rett og slett «knote ned noen ord om ting som irriterer meg».

Han ramser opp en assortert rekke yrkesvalg, fra brevsorterer til bartender, og skriver at han «innimellom også har prøvd å leve av å være rockestjerne, med vekslende resultat».

Sistnevnte er i disse dager gjenstand for en omfattende heder: Bortimot hele musikk-Norge deltar på Raga Rockers-hyllesten "Sannhet på boks" , der en hærskare sterke artister tolker låtene på samtlige 12 studioalbum. Den crowdfundede boksen slippes 18. november, og markeres med en slippkonsert samme dag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.