Gå til sidens hovedinnhold

Minnegave til dj-gruppe

Jørund Grønning Krafts minnegave ble delt ut på Stoppestedet sist lørdag. Det var ungdomshusets egen DJ-gruppe som fikk 6000 kroner.

LILLEAKER: Stoppestedet har en aktiv DJ-gruppe bestående av Oscar Christie, Joakim Høgberg, Aleksander D MacKee, Andreas Ullersmoe Fjeld-Nielsen og Andreas Vasbotten. DJ-gruppen er en viktig del av Stoppestedet og ungdomshusets arrangementer. De ønsket seg penger til innkjøp av en laser til lysshowet og dette ønsket fikk de oppfylt.

Ungdomsrådet, som innstilte til prisen, mente at DJ-gruppa sto for en kulturell aktivitet som favnet mange.

Tragisk bortgang

Jørund Grønning Kraft døde etter en overdose i 2005, 20 år gammel. Ullerngutten hadde blant annet vært leder av ungdomsrådet og var med på etableringen av Stoppestedet. Etter den ressurssterke guttens tragiske bortgang tok venner av gutten og familien initiativet til et minnefond.

Vi vil takke for den store givergleden til minnegaven fra våre venner, Jørunds venner og deres foreldre, kolleger, familie og andre. Dette har rørt oss. Vi er utrolig takknemlige for alle som har bidratt, sa Jørunds far, Jo Kraft, til Ullern Avis Akersposten tidligere i år.

Det var i forbindelse med at han og Jørunds mor, Vibeke Grønning, åpent fortalte Jørunds historie og bakgrunnen for minnefondet.

Nå håper jeg denne minnegaven kan bidra litt til at de unge ikke kommer til et punkt hvor rus blir et alternativ, sa blant annet Grønning.

I Jørunds ånd

Under utdelingen sa Jo Kraft at dette var Jørunds ånd, i og med at han var en flittig bruker av Stoppestedet. Jørunds bror, Pål Grønning Kraft, var både konferansier og opptrådte i rapduoen «Pål og Pål».

Det var flere musikalske innslag med blant annet sang av Marie Andrea Ringsaker og Ella Rotnes. Det hele ble avsluttet med DJ ene som gjennomførte et lysshow med den nye laseren.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua