Gå til sidens hovedinnhold

Modell og debutant

Fire bokdebutanter er modeller når Kristian Samuelsen viser fotokunst på Majorstuen bibliotek.

MAJORSTUEN: Kristian Samuelsen er siste års student ved Høgskolen i Oslo, og som en del av et formidlingsprosjekt har han fotografert fire forfattere, som debuterte i fjor: Heine T. Bakkeid som ga ut romanen "Uten puls" en historie om et spesielt ungdomsmiljø i Tromsø, hvor fyll, dop, sex og heavy metal er sentrale temaer, Stian M. Landgaard med romanen "Herrer i åndenes rike" handler om filosofistudenten Christian Winther, som både skriver masteroppgave om, og forsøker å leve ut filosofien til, Friedrich Nietzsche, Thomas Lundbo som har skrevet prosa- og poesisamlingen "Det som blir igjen". En samling med tekster hvor han setter lys på hvilke minner vi glemmer og hvilke vi husker, og hvorfor.

Hanne Ramsdal er den fjerde forfatteren som er fotografert. Hun debuterte med romanen "Jeg lukket døren bak ham da han gikk". Boken handler om en som blir gissel for en annens selvmord, samtidig som boken skildrer en sterk kjærlighetshistorie.

Utstillingen er en del av et litteraturformidlingsprosjekt ved Høgskolen i Oslo, og står fram til 19. februar. Publikum er velkommen i filialens åpningstider.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai