Gå til sidens hovedinnhold

Mønsterbryter fra Bekkelaget

Siri Spillum har jobbet i mange år som foredragsholder og rådgiver i identitetsutvikling. Nå har hun skrevet bok om å bryte negative livsmønstre.

BEKKELAGET: 9. februar i år ga Bekkelagsforfatteren Siri Spillum ut hjelp til selvhjelpsboka Bryt Mønstre. Hun sier at alle har livsmønstre, både gode og dårlige. Ved å bryte de dårlige mønstrene kan man gjøre livet mange ganger bedre.

Nøkkelen til å bryte et mønster er å identifisere det. I boken Bryt mønstre har Spillum tatt utgangspunkt i det hun kaller de mest brukte negative mønstre. De ulike mønstrene blir presentert for leseren gjennom historier.

Disse historiene har Spillum samlet inn fra familie og venner. Hun har gitt dem illustrerende navn, slik at de blir lettere å identifisere seg med.

Hjelp til Selvhjelp

I følge Spillum vil det å kjenne igjen et mønster være nok for de fleste til å unngå det. Hun har også skrevet spørsmål i boka som skal stimulere leseren og bidra til mønsterbrytingen. De som trenger mer hjelp anbefaler hun å ta personlige timer.

Hun arrangerer også mønsterbrytningssesjoner på Holtet konditori. Noen av temaene kommer til å være hentet fra boken, men også nye temaer kan dukke opp. Det koster tre hundre kroner å delta.

Mye oppmerksomhet

Bryt mønstre er Spillums første bok, men sannsynligvis ikke den siste. Hun går allerede med ideer til neste prosjekt, men det blir først når det har roet seg rundt denne boka. Hun har fått veldig god respons på boka, fra forlag lesere og fremfor alt media.

God Morgen Norge, Nitimen, Hjemmet, Tara og Allers er noen av de som har vist interesse for utgivelsen. I tillegg håper hun på å holde mange foredrag, så neste bokprosjekt får vente.

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær