Gå til sidens hovedinnhold

Munter finale på jubileumsåret

16. januar 2007 feiret Nordtvet skoles musikkorps 50 år. Nøyaktig ett år senere ble jubileet avsluttet med konsert.

KALBAKKEN: Forrige onsdag samlet publikum seg på Grorud Samfunnshus for å bli servert et flott underholdningsshow. Nordtvet skoles musikkorps leverte et variert program med noe for enhver smak.

Gjennom den to timer lange konserten ble tradisjonell korpsmusikk blandet med både stump, drill og drag (!). Latteren satt løst hos publikum allerede fra starten, da korpsgutta (med dirigent Peter Holmen i spissen) sjarmerte med ekte boyband-dans.

Spøkefullt

Konferansier Ante Skaug sørget for vittige introduksjoner før hvert nummer.

På spørsmålet om hvorfor han trives med jobben som dirigent, svarte Peter Holmen spøkefullt at det er fordi han liker å kommandere - noe som ble møtt med latter fra salen.

I tillegg til de humoristiske innslagene ble det også plass til filmmusikk fra Shrek, Pirates of the Caribbean og Ringenes herre.

Sistnevnte ble dramatisert av små skuespillere utkledd som alver og riddere. Konserten ble avsluttet med The Final Countdown, som fylte scenen med både dansere og musikanter.

Feiret seg selv

2007 har vært et innholdsrikt år for Nordtvet skoles musikkorps.

I tillegg til konserten i forrige uke, har korpset stått for flere arrangementer i løpet av året som er gått.

Hovedkorpset fant blant annet tid til å besøke Skottland, for å spille på Scarborough slott i august.

Det var en tydelig stolt gjeng som stod på scenen på onsdag. Jubileet er blitt feiret ett år til ende, som seg hør og bør for en sprek 50-åring.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin