Gå til sidens hovedinnhold

NAMK inviterer til kulturell idédugnad

Bli med å bestem hvordan kulturlivet i bydelen kan bli bedre!

NORDRE AKER: Alle som driver med musikk og kultur i bydelen er invitert når Nordre Aker musikk- og kulturutvalg (NAMK) holder årsmøte i BU-salen, Nydalsveien 21, mandag 28. februar klokka 19.

I året som har gått har NAMK-styret blant annet jobbet med utfordringene rundt brukstid i flerbrukshaller. På møtet kommer daglig leder i Oslo musikkråd, Eline Moe Melgalvis, og Marit Andersen fra Lørenskog musikkråd forteller om hvordan de jobber med innflytelse. På årsmøtet skal det vedtas arbeidsplan for 2011. Her er det mulig for utvalgets medlemmer å påvirke hva NAMK skal satse på fremover.

Styret foreslår å fortsette arbeidet med hensiktsmessige lokaler til fritidsmusikklivet.. I tillegg ønsker styret å videreføre og utvikle Kultursøndag Trikkehallen og julekonsertene i Grefsen og Nordberg kirker.

NAMK er et kontakt- og samarbeidsorgan for musikk- og kulturlivet i Nordre Aker, er det lokale leddet i musikkrådsstrukturen i Norge og er medlem av Oslo musikkråd. Alle organisasjoner med musikk og kultur som sentrale oppgaver har stemmerett på årsmøtet. Mer informasjon: www.musikk.no/nordre-aker/arsmote2011, tlf 98685686.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin