Gå til sidens hovedinnhold

Nordstrand Janitsjar på korpstoppen

Søndag 2. mars var dagen da flere lokale korps deltok i Oslomesterskapet.

NORDSTRAND: Dette er en konkurranse med divisjoner både for voksne amatørkorps og skolekorps. I 2. divisjon for amatørkorps med janitsjarbesetning gikk Nordstrand Janitsjar helt til topps med 92 poeng og 1. ærespris.

Dette var både hyggelig og overraskende, sier Andreas Olsson. Vi følte at det gikk bra, men vi vet at konkurransen er hard innen vår divisjon. Det skilte da også kun ett poeng til andreplassen.

Nyvalgt leder av året, Mette Andersen, forteller at det neste som står på programmet er konsert i Bekkelaget kirke som markerer frigjøringen den 8. mai.

Denne dagen blir det mye korpsmusikk på Holtet, hvor både Bekkelaget Skoles Musikkorps og Nordstrand Janitsjarkorps skal spille. Nordstrand Janitsjarkorps avslutter dagen med en times konsert i Bekkelaget kirke klokken 19. Det blir et fint og variert program med mye norsk musikk på programmet.

Og så har vi en liten etterlysning: Vi trenger flere medlemmer, sier korpslederen.

Hvis du spiller eller har spilt i et korps, og lurer på om du skal ta det opp igjen, ikke nøl. Vi tar veldig gjerne imot nye medlemmer. Synes du at det er for lenge siden, så skal vi hjelpe deg i gang. Uansett, vi har det veldig hyggelig. Så, spiller du, er du hjertelig velkommen. Har du ikke instrument? Vi har noen som det er mulig å låne.

Vi har øvelse mandager fra klokken 19 til kl. 22 på Nordseter skole. Ta en tur innom og snakk med oss eller besøk vår nettside njkweb.no og send oss en mail, sier Mette Andersen

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter