Gå til sidens hovedinnhold

Lørdag viser Lambertseter-guttene egen film på Gimle

I 2010 fylte de Symra kino med «hjemmelaget» skrekkfilm. Lørdag viser tre Lambertseter-gutter sin andre film, denne gangen på Gimle.

LAMBERTSETER/GIMLE: – Vi er spente og nervøse, og gleder oss veldig mye til å vise filmen som vi har brukt ett år på nå. Nervene er til stede! sier Kim Erik Strøm.

23-åringen har regien, og spiller selv, i skrekkfilmen «Tiden er Uviss». Sammen med kameratene Thor Håkon Ulstad (22) og Nicolas Jara Marthinsen (22), startet Strøm Visus film i 2010, mens de ennå var elever ved Lambertseter videregående skole. Samme år viste de sin første kortfilm «Aske» for en utsolgt Symra kino på Lambertseter.

LES OGSÅ: Lambertseter-kamerater premiereklare med egen skrekkfilm

Siden den gang har de tre studert film ved NISS, og det siste året har all fritid gått med til å lage «Tiden er Uviss». Filmen er fullt og helt basert på frivillig innsats. «Tiden Er Uviss» handler om en vennegjeng på fem som drar opp til hytta til den avdøde grandtanten til hovedpersonen.

– De møter problemer og hindringer som ikke er sett i tidligere filmer. Dette har vi gjort bevisst for å skape noe nytt som publikum ikke har sett før. En ny vri på skrekksjangeren, sier Strøm.

Filmen vises på Gimle kino på Frogner lørdag kl. 12. Søk opp «Tiden er Uviss» på Facebook for billetter.

Se traileren til «Tiden er Uviss» her: