Gå til sidens hovedinnhold

deLillos trygget grunnen

Frognerbadet har alltid betydd mye for deLillos. På scenen hyllet de festivalsjefene Jørgen Roll og Sten Fredriksen med gyngestoler, av ekte Norwegian Wood.

FROGNERBADET: Dessuten stilte hele ensemblet med bart, som en hyllest til Ringo Starr som eide scenen før dem.

Del på Facebook

Vestkantbandet fikk dermed æren av å avslutte festivallørdagen med sin velkjente, slentrende, naivistiske feelgood-musikk.

LES ALT OM NORWEGIAN WOOD HER

Ultimat finale

Og endelig en hel konsert uten regn! Selv om det ikke er like stappfullt på Frognerbadet som under konserten med Ringo Starr, gir deLillos alt på scenen og fyrer av den ene hiten etter den andre.

Overalt danses det både singel- og pardans. Det er en kjempstemning, og det virker som om det er mange flere her enn det egentlig er.

Konsertidyll

I det vi tror det er over med «Kokken Tor» som den ultimate, knalltøffe finale, viser deLillos at de har mer på lager. Ekstranumrene «Min Beibi Dro av Sted» og «En Smak av Honning» gir alle på stedet det lille ekstra. Folk holdt rundt hverandre og formelig smakte på konsertidyllen.

deLillos

deLillos ga alt på scenen i Frognerbadet lørdag, og på tross av en generelt våt og gjørmete lørdag kom sommerlåtene på rekke og rad. FOTO: ANITA BAKK HENRIKSEN

Og når også Ola Geir på tamburin ble introdusert på slutten, og fikk stående applaus, ja da kan man ikke be om mer.

deLillos bød på en perfekt avslutning på en heller våt og gjørmete lørdag.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem