Gå til sidens hovedinnhold

Nye MGP-sjanser

Det ble ingen umiddelbar suksess for våre to lokale MGP-aktører lørdag, men Venke Knutson og Heine Totland får nye sjanser i Sarpsborg 30. januar.

BODØ: Venke Knutson, som nå er Nordstrand-beboer, var av flere holdt som klar favoritt til lørdagens delfinale i Bodø med sin "Jealous Cause I Love You". Men det var altså ikke mange nok som ringe inn på 829 49 001 eller sendte SMS på 31-åringen.

Det samme var tilfelle for Heine Totland, som bor på Ekeberg. "The Best Of Me Is You" nådde ikke helt frem.

Men begge kom så høyt at de får nye sjanser når det 30. januar blir "oppsamlingsheat" i Sarpsborg. Mange synes nok det vil være rart om ikke flere til da har fått med seg våre lokale utøveres melodier, og funnet dem gode for MGP-finale i Spektrum.

Heine Totland

Heine Totland kan i alle fall veien til Sarpsborg etter at han i sommer var i nabo-byen Halden og underholdt på TV-showet Allsang på grensen med Kathrine Moholt og Tommy Steine.

For øvrig har han jo mye synge-erfaring etter å ha medvirket i store musikaler som Jesus Christ Superstar, Les Misérables og Chess. Og ikke å forglemme i Mamma Mia hvor han var en av fedrene, Harry. Ellers kan han vise til plateerfaring med sin "The sunny side" som kom ut for et snaut år siden.

Venke Knutson

Sørlands-jenta Venke Knutson har som sagt slått seg ned på Nordstrand. Lokalt har hun engasjert seg som dirigent for ungdomskoret Singbekk i Bekkelaget kirke.

MGP-låten hennes minner sterkt om sekstitallspop, og fremførelsen hennes lørdag fikk nok både unge og eldre til å bli med i takten. Ja, refrenget kan også bli allemannseie om den bare får noen runder på seg.

Ingen rett vei til Spektrum for våre to lokale altså, men Sarpsborg ligger jo nærmere hovedstaden enn Bodø.

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong