RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt Stones-album på vei

Keith Richards, her med kona Patti Hansen i London tidligere denne måneden, røper at The Rolling Stones neste år går i studio for å spille inn bandets første album siden 2005.
Keith Richards, her med kona Patti Hansen i London tidligere denne måneden, røper at The Rolling Stones neste år går i studio for å spille inn bandets første album siden 2005. Foto: Suzanne Plunkett (Reuters)
The Rolling Stones spiller inn nytt album, ti år etter siste utgivelse, sier bandets legendariske gitarist Keith Richards.

Tidlig neste år skal det legendariske bandet ut på turné i Sør-Amerika. Deretter tar de turen til studio for å spille inn et nytt album, bekrefter 71 år gamle Richards.

– Det har seg slik at jeg var i London i forrige uke, og gutta og jeg møttes. Og ja, vi har nå definitive planer om å spille inn ny musikk, sier Richards.

Bandet der alle medlemmene er i 70-årene har vært aktive på scenefronten de siste årene, men nyutgivelser har de ikke brydd seg om siden albumet «A Bigger Bang» som kom i 2005. Det albumet var også sjelden vare – det ble lansert åtte år etter forrige skive – «Bridges to Babylon». Stones-gutta ga imidlertid ut en splitter ny låt i 2012 – «Doom and Gloom» – men den var del av samleplaten «GRRR!».

Richards' kommentarer kom i New York der han er for å promotere sitt første nye soloalbum på 23 år. Albumet får tittelen «Crosseyed Heart» og legges ut for salg fredag.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere