Gå til sidens hovedinnhold

P3-vinnere på By:Larm

Torsdag 21. februar spiller Gerilja og Sigh & Explode på By:Larm. Håpet er å innynde seg hos bransjefolket.

OSLO: Bandene, med røtter på Mortensrud, Lambertseter og Bekkelaget, stakk av med seieren i NRK P3s livekonkurranse zoom i høst. De danket ut mer enn 500 andre band

Nå er de på en felles norgesturné i regi av P3, og turen er kommet til bransjefestivalen Bylarm her i Oslo. I morgen, torsdag 21.2., spiller de på Parkteateret, mens de fredag entrer scenen på John Dee.

Flatt jern

Dette føles veldig godt. Ting har skjedd kanonfort den siste tida, og nå håper vi at vi kan overbevise festivalarrangører og plateselskaper om å satse på oss, sier Tore Kristian Hegdal Lie fra Bekkelaget. Han er trommis i Sigh & Explode.

Vi spiller hard musikk, men i bunnen er det veldig popete melodier. Den kontrasten har truffet en musikalsk nerve hos veldig mange. På scenen er det flatt jern fra start til mål, sier han.

Til Øya

To av tre Geriljamedlemmer er fra Lambertseter. Brødrene Aleksander og Simon Paus ser fram til å vise seg fram for bransjen.

Det er kult å spille på By:Larm, og en vet aldri hva som kommer ut av det. Er vi heldige er det noen som liker det vi holder på med, sier Aleksander. Bandet skal gi ut en EP før sommeren, og hadde ikke sagt nei takk til en platekontrakt.

Sommeren er allerede fullspekket med festivaljobber for Gerilja. Bandet skal blant annet spille på Øyafestivalen.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka