Gå til sidens hovedinnhold

Parodi og julesang

I en fullsatt gymsal skapte elever ved Brannfjell skole julestemning for sitt publikum i forrige uke.

BRANNFJELL: Nyttårskabareten på Brannfjell skole ble fremført for alle skolens elever før jul. I forrige uke var det foreldrenes tur til å la seg imponere av sine unge håpefulle.

Stemning

Skolens gymsal var fylt til randen og stemningen var upåklagelig. Og det var en variert og imponerende potpurri elevene hadde å by på.

Alt fra gymnastiske øvelser, til komiske sketsjer og stemningsfulle sangnumre stod på menyen.

Da de avsluttet med "All I want for Christmas is you" klarte de å frembringe julestemning langt ut i januar, forteller mor og publikummer, Anne Kathrine Krøvel.

Høydepunkt

Blant forestillingens imponerende innslag bør nevnes det komiske nummeret "En vanlig dag på trikken" som handlet om ulike typer mennesker man kan møte hvis man tar seg en tur med Oslo Sporveier.

Her portretterte elevene "fjortisbertene" med sine Uggs-støvler, tuperte hårfrisyre og merkebager. Også uteliggeren samt den gale damen var blant de fargerike trikkepassasjerene. Og ikke minst den sure gamle damen som skulle oppdra resten av passasjerene.

Den fargerike forestillingen "Jungeldansen" var et annet høydepunkt. Her danset ti-tolv elever til eksotiske rytmer utkledt som ulike jungeldyr.

Publikummer Anne Kathrine Krøvel lot seg imponere av "Reklamesketsjen":

Her kom slagordene som perler på en snor. Dette var harselering med reklame, og storyen var gjennomført med bare reklameutsagn, forteller Krøvel som synes at hele forestillingen var svært vellykket.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten