Gå til sidens hovedinnhold

Radiohelter med draget

Karoline Selliseth hadde reist helt fra Bergen for å delta på Radioresepsjonens fellesfoto- grafering på Ekeberg tirsdag.

Ekeberg: Jeg har tatt toget ens ærend fra Bergen for å være med på dette. Jeg vet det er nerdete, men jeg elsker dem, sier Karoline Selliseth til Nordstrands Blad.

Det er veldig bra oppmøte. Det må vel være to til tre tusen her, sier Steinar Sagen.

Humoristen og skipperen i radioresepsjonen bor på Tøyen, men kommer fra Holmlia. Sammen med broren Tore og gallionsfiguren Bjarte Paul Tjøstheim, utgjør han Radioresepsjonen. Et av Norges mest populære radioprogram.

SE BILDER HER

Forsnakkelse

Tirsdag fikk de en liten smakebit på hvordan det var å bli hyllet av store folkemasser da et sted mellom 50 og 100 radiolyttere tok 74 bussen til Ekeberg for å være med på fellesfotografering med Radioresepsjonen.

Det var egentlig en forsnakkelse. Vi skulle bare ta bilder av bilene våre, men det kunne vi jo gjort på parkeringsplassen på NRK, sier Tore Sagen som stilte opp med sin mørkeblå Mercedes.

Julestemning

Bjarte Paul stilte med sin Honda Civic. Steinar Sagen har ikke førerkort, men holder på hos det han omtaler som Norges beste kjørelærer; Lise.

Det ble riktig så hyggelig på plassen ved Ekeberghallen. Radioresepsjonen stilte med pepperkaker og gløgg og da Tore Sagen dro fram gitaren ble det allsang til den nye og moderne julesangen «God jul» som han har skrevet til radioprogrammets singer/songwriter-spalte.

Dette gled jo over til å bli en slags juleavslutning, sier komponisten.

Møtet med fansen var en stor opplevelse for radioresepsjonistene og de vil anbefale andre programmer å gjøre det samme.

Jeg tror Nytt på Nytt og Beat for Beat ville dra masse folk. Og så selvsagt Hunter 2, sier Steinar Sagen.

Serier er ikke lov, korrigerer Tore Sagen litt bryskt.

Resepsjonistene hadde leid lift for å få med alle på bildet. De som møtte opp skrev seg på ei liste og alle vil motta en kopi av bildet i posten.

Det skulle bare mangle, sier Steinar Sagen.

SE BILDER HER


to til tre tusen her

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller