RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raga Rockers ut på stor festivalrunde

Raga Rockers skal gjøre 15-20 festivaler sommeren 2016, ifølge manageren.
Raga Rockers skal gjøre 15-20 festivaler sommeren 2016, ifølge manageren. (NTB Tema)
Tar festivalene.

(Kultur): Raga Rockers, med Michael Krohn i spissen, skal opptre på Trollrock på Beitostølen 29. juli. Allerede er bandet meldt til Tons of Rock i Halden siste helgen i juni, og til Spydeberg Rock Festival i mai. Og flere blir det, ifølge Mads Martinsen i Amber Booking:

– Vi er midt i bookingen nå, og det blir en veldig bra festivalrunde. Det ligger an til å bli 15-20 festivaler, sier han til NTB.

Først skal Raga Rockers spille på Rockefeller 11. mars, i forbindelse med scenens 30-årsjubileumsfeiring.

I november kom den store Raga Rocker-hyllestskiven «Sannhet på boks», der en lang rekke både svært kjente og mer ukjente artister hyllet Krohns låter. De hadde litt å ta av: Hele 17 Raga Rockers-album, hvorav 12 studioalbum, er blitt sluppet siden starten i 1983.

For tre år siden meldte Krohn ifølge Dagbladet at han aktet å kaste inn håndkleet når det gjaldt turnering, men nå later veteranrockeren til å være revitalisert og klar igjen. Bandet gjorde en liten håndfull festivaljobber i fjor, og nå kan manager Mads Martinsen melde om 2016-sommerens forestående turné:

– Det blir fullt Raga-show. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere