Gå til sidens hovedinnhold

Reggae på Cosmopolite

Er du av dem som ikke skal sitte klistra til skjermen når Grand Prix går av stabelen er kanskje Cosmopolite stedet å være i lørdag kveld.

TORSHOV: Nico D & Admiral P står nemlig klar med heftige rytmer fra scenen på Cosmopolite i morgen kveld, og får etterhvert også besøk av svenske Kultivation.

Undergrunn

De to norske reggae artistene har lenge vært undergrunns favoritter i det norske reggae og hiphop miljøet, men etter utallige konserter i inn- og utland, hovedsakelig med reggae sounden Jah Ark Manifest, kan man trygt si at de med sin originale og lidenskapelige sangstil nå er på god vei til overflaten.

Admiral P, alias Philip Boardman, er vokst opp i Afrika og er norsk-zambisk. Nico D, alias Nicolas Holter, er vokst opp rundt om i verden og er norsk-fransk.

Dette bidrar klart til deres genuine, internasjonale sound. De norske sangerne har de siste årene rukket å imponere publikum i land som Sverige, Danmark, Frankrike, Sveits, Canada og ikke minst Jamaica.

Svensker

Svenske Kultiration kommer fra Göteborg, og har i løpet av 5 års fartstid med sine tre studioalbum konstant jobba med å utforske nye musikalske territorier . De kombinerer inspirasjon fra vår nåtidige musikkarv med influenser fra folkemusikk, jazz og backbeat reggae. Instrumenter som fiolin, trekkspill og kontrabass kombineres med trommer, bass, keyboards og blåsere, og danner et unikt lydbilde som ikke likner på noe annet.

Kultivation skal også spille på 17. mai for alle i Kuba-parken søndag.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant